Hulp nodig met het vinden van FIFA?
Bel nu!

FIFA

Klantenservice hulp

FIFA is met afstand het populairste online voetbal game ter wereld. Al sinds de eerste versie in 1993 verscheen, heeft het spel vele fans. FIFA, in de eerste versies bekend onder de naam FIFA Soccer en FIFA Football, wordt gemaakt door het Amerikaanse EA Sports, een bedrijf dat vele sport games uitbrengt. Jaarlijks verschijnt in september een nieuwe versie waarin alle teams weer zijn geüpdatet. Er zijn ook speciale EK en WK versies van FIFA.

Contact met de FIFA klantenservice

Wanneer u een probleem heeft met het spel FIFA, bijvoorbeeld een foutmelding, dan kunt u contact opnemen met de FIFA klantenservice. Zij kunnen u in veel gevallen helpen het spel werkend te krijgen. Ook als u een vraag heeft over de werking of een instelling kunt u deze aan de FIFA klantenservice voorleggen. Als u de contactgegevens niet zo snel kunt vinden kunt u gebruik maken van onze doorschakeldienst om snel in contact te komen met de klantenservice van FIFA. Als u snel weer wilt genieten van uw favoriete game wilt u een probleem natuurlijk zo vlug mogelijk opgelost hebben en daar kan de FIFA klantenservice u in vrijwel alle gevallen bij helpen.

Informatie over FIFA

FIFA is met afstand het populairste voetbalspel ter wereld. Voetbal is in veel landen ook de populairste teamsport, dus dat een videogame variant een grote schare fans heeft is niet vreemd. Voetbal was al decennia geleden mateloos populair. Vooral EK’s en WK’s, waar landenteams om de titel strijden zorgen ervoor dat miljoenen mensen voor de TV zitten om de wedstrijden te volgen. De organisatie FIFA, waar het spel naar is vernoemd, is het hoogste orgaan dat kampioenschappen organiseert en bepaalt waar deze plaatsvinden. Ook bepaalt de FIFA de regels voor de wedstrijden, die in de loop der jaren op bepaalde punten werden aangepast, meestal om het spel voor de toeschouwers aantrekkelijker te maken.

Wanneer kan ik de klantenservice van FIFA bereiken?

De klantenservice van FIFA is via een lokaal telefoonnummer bereikbaar

  • Bel met telefoonnummer 020 80 83 219
  • Bereikbaar op maandag tot en met vrijdag tussen 12.00 en 21.00 uur

Om antwoord op uw vragen te kunnen geven heeft u een EA-inlogcode nodig.

Telefoonnummers van FIFA

FIFA stuurt duidelijk aan op online contact als u vragen hebt over hun spellen. De telefoonnummers zijn niet heel gemakkelijk te vinden. Maar sommige mensen vinden het prettiger om telefonische support te krijgen in plaats van hun probleem via een online formulier uit te leggen. Ook bestaat de kans dat u ‘vastloopt’ in een systeem van vragen om u van dienst te zijn, omdat uw probleem niet in de keuzes staat.

De klantenservice van FIFA bellen

Je kunt de klantenservice van FIFA zowel vanuit Nederland als België bellen. U krijgt dan support in het Nederlands, u hoeft dus niet bang te zijn dat u uw vraag in het Engels moet stellen, omdat het moederbedrijf van de FIFA-voetbalgame toevallig Engelstalig is.

De klantenservice van FIFA is bereikbaar via de onderstaande telefoonnummers:

  • België: 02 808 4590 (lokaal tarief)
  • Nederland: 020 80 83 219 (lokaal tarief)

Andere manieren om in contact te komen met FIFA

De verschillende manieren om in contact te komen met FIFA

  • Bellen
  • Contactformulier op de website, hiervoor is een EA account nodig
  • Twitter
  • Facebook
  • Instagram

Waarom is FIFA zo populair?

Het computerspel FIFA is enorm populair omdat het bij veel voetballiefhebbers tot de verbeelding spreekt. Voetbal is natuurlijk één van de populairste sporten wereldwijd. Als een landenteam speelt in een belangrijk toernooi zoals een EK of WK dan is het nog altijd stil op straat. Mensen versieren hun huizen en straten in de landskleuren en als er een doelpunt valt dan is het gejuich soms huizen ver te horen. Helaas gaat voetbal ook vaak gepaard met rellen en vernielingen. Bij landenteams gebeurt dit gelukkig niet zo vaak, maar aanhangers van rivaliserende teams willen nog wel eens met elkaar op de vuist gaan. Gelukkig gebeurt dat in de spelversie van FIFA niet.

Voetbal spelen met bekende spelers

Het bijzondere van FIFA is dat de teams bestaan uit de spelers die ook daadwerkelijk voor deze teams spelen. Een speler kan op die manier de gedaante aannemen van zijn idool. Er zijn ook online competities met andere spelers waar u aan mee kunt doen. De echte fans tellen ieder jaar de dagen af dat de nieuwe versie kan worden aangekocht.

FIFA spelen op verschillende platforms

Het fijne van FIFA is dat het kan worden gespeeld op verschillende spelcomputers. Uiteraard dient u de juiste versie voor uw console te hebben. Zo zijn er versies te koop voor de Xbox maar ook voor de Playstation. Als u contact opneemt met de klantenservice van FIFA is het belangrijk om aan te geven met welk apparaat u speelt, want bepaalde instellingen zijn per spelcomputer verschillend. Als u bijvoorbeeld contact opneemt met de telefonische helpdesk en u krijgt support van een medewerker dan is het immers wel zo handig als deze gerichte aanwijzingen kan geven om u snel te helpen.

De FIFA community op sociale media

Liefhebbers van het FIFA voetbalspel verenigen zich uiteraard ook in groepen op sociale media. Hier kunt u zich voor aanmelden. U kunt op deze manier ervaringen delen met andere gamers en er is zelfs de mogelijkheid om bepaalde wedstrijden live te kijken. Ideaal als u zelf niet de mogelijkheid heeft om topclubs in bijvoorbeeld de Champions League te zien spelen. Kijk naar de verrichtingen van AC Milan, Manchester United, Paris Saint Germain of Nederlandse topclubs als Ajax, Feyenoord en PSV.

Hoe lang blijft FIFA nog nieuwe versies uitbrengen?

Als u wilt weten of er nog nieuwe versies van FIFA uit gaan komen dan hoeft u daarvoor niet de klantenservice te bellen. FIFA 21 werd in september 2020 op de markt gebracht en duidelijk is dat er in ieder geval tot 2022 een samenwerking is met EA Sports, de uitgever van de FIFA game, en de FIFA. Dat betekent dat er sowieso eind 2021 een volgende versie op de markt zal komen en het is alleszins aannemelijk dat er ook de jaren daarna gewoon jaarlijks een nieuwe, op de actualiteit aangepaste, versie van het populaire voetbalspel beschikbaar zal komen.