Hulp nodig met het vinden van TOTO?
Bel nu!

TOTO

Klantenservice hulp

De TOTO is een gokspel dat zich van oorsprong richt op de uitslagen van voetbalwedstrijden. Deelnemers konden, lang voordat het spel via het internet beschikbaar kwam, op een formulier de uitslagen van de wedstrijden van Nederlandse clubs voorspellen. Een 1 of 2 betekent dat u voorspelde dat ploeg 1 of 2 wint, 3 betekent gelijkspel. Als u genoeg wedstrijden goed voorspelde leverde dat geld op. Hele generaties groeiden op die manier op met de TOTO en zaten zondag aan het eind van de middag vol spanning te wachten op de uitslagen om te horen of de voorspelling die ze hadden gedaan juist was. Legendarisch was hoe Frits van Turenhout op de TV de uitslagen voorlas. Vooral hoe hij ‘nul-nul’ uitsprak weten de oudere generaties nog precies. TOTO wordt nu online gespeeld en biedt veel meer opties dan alleen maar voetbalwedstrijden om op te wedden.

Contact met de TOTO klantenservice

Wanneer u TOTO wilt spelen en u heeft vragen dan kunt u veel antwoorden al op de website zelf vinden. Maar als het antwoord op uw vraag er niet bij staat of u heeft liever persoonlijk contact dan kunt u via onze doorschakeldienst snel in contact komen met de TOTO klantenservice. U kunt hier uw vraag stellen en in de meeste gevallen kan een medewerker u direct antwoord geven.

Informatie over TOTO

TOTO is een platform waar u op verschillende sportevenementen kunt wedden. Of het nu een voetbalwedstrijd in de Champions League is, een wedstrijd in de Nederlandse Eredivisie of in de Duitse Bundesliga of de Engelse Premier League. Als u een weddenschap wilt afsluiten kunt u op de website direct zien op welke wedstrijden er die dag kan worden gewed. Ook de wedstrijden voor de komende dagen staan vermeld zodat u alvast uw keuze kunt maken. Als een wedstrijd al binnenkort start staat aangegeven hoeveel tijd u nog heeft om uw weddenschap te plaatsen.

Wanneer kan ik de klantenservice van TOTO bereiken?

  • Bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 21.00 uur
  • Bereikbaar op zaterdag en zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Telefoonnummers van TOTO

Het telefoonnummer waarop de klantenservice van TOTO bereikbaar is, is 070 – 550 08 05. Dit is een nummer dat u tegen het standaardtarief kunt bellen. Hoeveel u voor het gesprek betaalt is afhankelijk van uw belabonnement.

De klantenservice van TOTO bellen

Als u de klantenservice van TOTO belt dan is het uiteraard handig dat u uw vraag zo goed mogelijk formuleert. Op die manier kan de medewerker van de klantenservice u zo snel mogelijk helpen. U krijgt allereerst een keuzemenu waar u de keuze maakt of u een algemene vraag heeft of een vraag over een actie. Vervolgens wordt u doorverbonden met een medewerker. Als het druk is dan kan het uiteraard gebeuren dat u ‘in de wacht’ komt te staan.

Andere manieren om in contact te komen met TOTO

U kunt uiteraard ook op andere manieren in contact komen met de klantenservice van TOTO of antwoord krijgen op uw vraag. Zo is er een uitgebreide online klantenservice met antwoorden op uiteenlopende vragen. Hier leest u onder andere speluitleg en ook de voorwaarden om deel te nemen. Omdat TOTO onderdeel uitmaakt van de Nederlandse Loterij gelden er bijvoorbeeld regels voor het online gokken waar u zich aan moet houden. Als u het antwoord op uw vraag niet vindt op de internetpagina dan kunt u contact opnemen met de klantenservice van TOTO.

De verschillende manieren om in contact te komen met TOTO

Behalve bellen kunt u ook op de volgende manieren in contact komen met de TOTO klantenservice:

  • Facebook Messenger
  • Twitter

Online weddenschappen sluiten

Wanneer u een gokje wilt wagen bij TOTO dan kan dat via de website. Hier ziet u overzichten van wedstrijden waar u op dat moment op kunt wedden. U kunt zelf uw favoriete sport selecteren. Dat hoeft dus geen voetbal te zijn. U kunt ook wedden op basketbal, tennis of een bokswedstrijd zijn. Bij veel wedstrijden kunt u niet alleen wedden op wie wint, maar zijn er extra opties zoals bijvoorbeeld het aantal gescoorde doelpunten. Bij alle wedstrijden kunt u zien wat de mogelijkheden zijn. Ook de prijzen staan vermeld, waarbij uiteraard de verwachte ‘underdog’ een hoger bedrag krijgt toebedeeld dan de gedoodverfde winnaar.

Meespelen via een app

Natuurlijk gaat TOTO ook met zijn tijd mee. Daarom is er ook een app die u op uw tablet of smartphone kunt installeren om mee te wedden op sportwedstrijden via TOTO. De app voor iOS (Apple) kunt u downloaden via de website of via de App Store. Als u een Android telefoon of tablet heeft kunt u de app alleen via de website van TOTO downloaden omdat Google Play, het platform voor Android apps, geen apps toelaat waarmee gegokt kan worden voor geld. Let op dat u de juiste app installeert, er is een app voor online spelen of voor spelen in een winkel die TOTO weddenschappen aanbiedt via een QR-code die uw smartphone kan lezen.

Verantwoord spelen bij TOTO

TOTO valt onder de Nederlandse Loterij. Dat betekent dat de Nederlandse kansspelautoriteit een vergunning heeft afgegeven. Binnen deze vergunning gelden wel bepaalde regels waar TOTO zich aan moet houden. Dit houdt onder andere in dat spelers minimaal 18 jaar oud moeten zijn. Is een speler jonger dan 24 jaar dan mag er wekelijks voor maximaal 100 euro op wedstrijduitslagen worden ingezet. Voor spelers van 24 jaar en ouder geldt een limiet per week van 1.000 euro. Ook biedt TOTO hulp bij gokverslaving, informatie hierover is op de website beschikbaar.

Wat maakt gokken op sportwedstrijden zo leuk?

Mensen wagen graag een gokje. Het idee een flinke som geld te winnen spreekt bij velen tot de verbeelding. En ook dat is mogelijk bij TOTO. Als u hoog inzet op een uitslag en u kiest voor de underdog en die wint, dan kunt u zomaar een paar duizend euro winnen. Miljoenen zijn bij TOTO niet te winnen, omdat de inzet per persoon per week is gelimiteerd. Er zijn geen jackpot zoals bijvoorbeeld bij de Staatsloterij. Maar juist omdat er bij TOTO ook met kleine bedragen gewed kan worden en in sommige gevallen de uitslag zou kunnen worden voorspeld, is TOTO nog steeds zeer populair.